Minitarte cu conopida si cascaval

Printeaza

Minitarte cu conopida si cascaval din: aluat foitaj, conopida, smantana, mustar, cascaval.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • o conopidă mică
  • 2 linguri smântână
  • o lingură muştar picant
  • 150 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Minitarte cu conopida si cascaval: Conopida se pune 20 de minute la fiert în apă cu sare.

Intre timp, aluatul se pune pe masa de lucru si se taie după mărimea formelor de copt.

tapetează fiecare formă cu aluat si se pune apoi amestecul de smântână cu muştar.

umplu cu mici bucheţele de conopidă şi cuburi de caşcaval si se lasă la cuptor aproximativ 25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Friptură de Curcan cu Sos de Ardei Copt

Friptură de Curcan cu Sos de Ardei Copt – perfectă pentru o masă festivă sau pentru un prânz sănătos și satisfăcător. Carnea de curcan este cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate. Sosul de ardei copt adaugă o notă dulce și fumurie […]

Ceai de Rădăcină de Ghimbir

Ceai de Rădăcină de Ghimbir – este cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și beneficiile asupra sănătății. Acest ceai este ideal pentru a fi consumat în orice anotimp, având efecte revigorante și calmante. Ghimbirul este folosit de secole în medicina tradițională pentru a trata diverse afecțiuni, de la probleme digestive până la răceli și gripă. Preparat […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.