Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]
Mititei la gratar – reteta usor de preparat
PrinteazaMititei la gratar – reteta usor de preparat din: carne de vita, seu, franzela, mujdei de usturoi, ienibahar, chimen, piper, sare, bicarbonat de sodiu.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita de la ceafa, de la coada sau capacul de la pulpa
- 200 g seu
- 1 felie de franzela
- mujdei de usturoi
- mirodenii (ienibahar, chimen, piper)
- sare
- 1/2 lingurita cu bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
Framantati cu mana pasta de carne, amestecata cu mujdeiul de usturoi, franzela, condimente, sare si bicarbonat de sodiu, dupa ce carnea se scoate din frigider.
Cand amestecul este omogen formati mici cu mana si puneti pe gratar. Serviti micii fierbinti, langa muraturi si paine de casa.
Mititei la gratar – reteta usor de preparat
Pofta buna!
Pui cu Salvie și Lămâie din: piept de pui, ulei de masline, unt, frunze de salvie, lamai, sare, piper, usturoi, supa de pui. Puiul cu salvie și lămâie este un fel de mâncare clasic și rafinat, perfect pentru cinele speciale sau pentru a aduce o notă de prospețime în meniul zilnic. Această rețetă simplă și […]
AStia nu cred ca sunt mici!