Mancare de gulioare

Printeaza

Mancare de gulioare

Ingrediente:Mâncare de gulioare

  • 6-7 gulii
  • 2 cepe
  • 100 g margarina
  • 1 lin­guriţă făină
  • 2-3 roşii de gătit
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi gulioarele de coajă, le tai felii pe care le presari cu sare şi apoi le prăjeşti în margarina. Le scoţi şi în grăsimea rămasă pui să se călească cepele tăiate mărunt.

După ce s-au aurit, pui făina desfăcută cu puţină apă. Laşi amestecul să fiarbă câteva minute şi apoi adaugi gulioarele.

Când mâncarea este aproape gata adaugi roşiile trecute prin râzătoare (dar curăţate de pieliţe), laşi să fiarbă ca să se îngroaşe sosul şi după ce stingi focul, presari pătrunjelul fin tocat.

Mâncare de gulioare

Mâncare de gulioare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.