Morcov si pastarnac caramelizate

Printeaza

Morcov si pastarnac caramelizate din: morocov, pastarnac, ceapa, unt, seminte de mustar, concentrat de legume, miere, mustar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800 g morcov
  • 800 g păstârnac
  • 1 ceapă mică roşie, tocată mărunt
  • 3 linguri unt
  • 1 lingură seminţe de muştar
  • 200 ml concentrat de legume
  • 60 ml miere
  • 1-2 linguri muştar
  • sare
  • piper negru, proas­păt măcinat

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi taie-le segmente. Topeşte untul şi sotează morcovul şi păstârnacul împreună cu ceapa.

Adaugă seminţele de muştar şi concentratul de legume.

Acoperă vasul cu ca­pac şi lasă să fiarbă 6-8 minute. Amestecă mierea şi muştarul şi adaugă-le în vas.

Lasă să dea câte­va clocote, neacoperit, la foc iute, şi adaugă sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.