Burgeri de struț – o opțiune sănătoasă pentru iubitorii de carne. Carnea de struț este renumită pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este bogată în proteine și fier, oferind o alternativă nutritivă față de carnea de vită. Acești burgeri sunt suculenți, plini de savoare și ușor de preparat, perfecti pentru o […]
Mousse de avocado cu fructe de mare
PrinteazaMousse de avocado cu fructe de mare din: avocado, somon afumat, surimi, crema de branza, smantana, pasta de wasabi, mascarpone, marar, lamaie, icre rosii, sare.
Ingrediente:
- 1 avocado mare
- 100 g file de somon afumat
- 2-3 surimi
- 100 g crema de branza
- 1-2 linguri cu smantana
- 1/2 lingurita cu pasta de wasabi
- 1 lingura cu mascarpone
- marar
- lamaie
- icre rosii
- sare
Mod de preparare:
Curata avocado de coaja si sambure si pune pulpa intr-un blender. Adaugă un praf de sare, zeamă de lămâie după gust, pasta de wasabi şi. mascarpone. Mixează de câteva ori, până ce obţii un mousse fin.
Taie fâşii subţiri surimi şi mărunţeşte fileul de somon (păstrează o fâşie pentru decor). Amestecă bine crema de brânză cu smântână, sare şi mărar tocat mărunt.
Pune în fiecare pahar câte o lingură cu amestec de surimi şi somon, apoi mousse-ul de avocado, crema de brânză.
Decorează cu somon tăiat fin şi câteva bobiţe de icre roşii. Serveşte preparatul de îndată!
Mousse de avocado cu fructe de mare
Pofta buna!