Muschi de vitel cu spanac

Printeaza

Muschi de vitel cu spanac din: spanac, mustar, unt, lapte, muschi de vitel, lamaie, cartofi, ulei, miere, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_vitel_cu_spanac

  • 600 g spanac
  • 50 g muștar
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 400 g mușchi de vițel
  • 1/2 lămâie
  • 6 cartofi
  • ulei
  • miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se porționează mușchiul și se unge cu ulei. Se presară cu piper și se frige pe grătarul bine încins. Se curăță cartofii și se fierb. Se pasează și se freacă bine cu unt și lapte. La final se presară sare după gust.

Frunzele de spanac spălăte bine, se prăjesc în 4-5 linguri de ulei, până se înmoaie. Se presară sare și piper după gust. Muștarul se freacă cu o lingură de miere și se diluează cu sucul de la o jumătate de lămâie.

Se montează farfuriile. Se pune o bucată de mușchi, piure de cartofi și garnitura de spanac. Se stropesc cu sosul de muștar și se servesc fierbinți.

Muschi de vitel cu spanac

Muschi_de_vitel_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.