Muschi de vitel la cuptor cu ciuperci si rozmarin

Printeaza

Muschi de vitel la cuptor cu ciuperci si rozmarin din: muschi de vitel, ciuperci, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_vitel_la_cuptor_cu_ciuperci_si_rozmarin

  • 1,5 kg muschi de vitel
  • o cutie mica ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • o crenguta rozmarin proaspat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In muşchiul de viţel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi.

Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece şi se toarnă un fir de ulei.

Se adaugă 150 ml apă în tavă, se pune rozmarinul şi se lasă la cuptor câte aproximativ 30 de minute pentru fiecare 500 de grame.

După terminatrea coacerii, se lasă carnea 10 minute afară din cuptor înainte de a fi tăiată.

Se presară cu sare şi piper abia la scoaterea din cuptor.

Muschi de vitel la cuptor cu ciuperci si rozmarin

Muschi_de_vitel_la_cuptor_cu_ciuperci_si_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Vitel cu cartofi si ciuperci la cuptor

Vitel cu cartofi si ciuperci la cuptor din: vitel, praz, ceapa, cartofi, morcovi, faina, ulei, ciuperci, dafin, sare, piper. Ingrediente:  600 g carne de viţel 2 fire praz 1 ceapă 3-4 cartofi 2 morcovi 2 linguri făină 1 cub concentrat de vită 3 linguri ulei 6 ciuperci proaspete 1 foaie dafin sare si piper Mod […]

 

 

Ceafa de vitel cu ciuperci la cuptor

Reteta zilei: Ceafa de vitel cu ciuperci la cuptor

O reteta de ceafa de vitel cu ciuperci la cuptor din: ceafa vitel, sare, piper, usturoi, suc de rosii si ciuperci. Ingrediente: 6 bucati ceafa vitel Sare Piper Usturoi Suc de rosii 8 ciuperci intregi       Mod de preparare: Se spala bine carnea de vitel, se sareaza si se pipereaza. Se adauga usturoi […]

 

 

retete

Ciuperci umplute cu carne de vitel

Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin   Mod de preparare […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.