Muschiulet cu sos alb din: muschiulet, cartofi, vin rosu, smantana, rozmarin, cimbru, piper verde, ulei, sare.
Ingrediente:
1 kg muschiulet
500 g cartofi
250 ml vin rosu
200 ml smantana
1 crenguta cu rozmarin
1 crenguta de cimbru
piper verde
ulei
sare
Mod de preparare:
Spală carnea şi porţioneaz-o în patru.
Pune bucăţile într-o cratiţă, stropeşte-le cu puţin ulei şi vin, adaugă sare, cimbru, rozmarin şi piper, apoi acoperă şi dă-le la rece câteva ore sau de pe o zi pe alta.
Curăţă cartofii.
Pune carnea, cu tot cu sosul format, într-o tavă de copt, aşază printre bucăţi cartofii întregi, stropeşte cu puţin ulei şi dă totul la cuptor pentru 40 de minute (dacă vrei să fie bună în interior, las-o încă vreo zece minute).
Intre timp, pregăteşte sosul.
Pune pe foc smantana împreună cu câteva boabe de piper verde, uşor zdrobite, pentru gust.
Muschi de porc cu legume si sos din: muschi de porc, ceapa, ardei, anason, usturoi, ghimbir, ulei, orez, ardei iute, zahar brun, piper cayenne, piper, sare, pasta de fasole, sos de soia, ketchup, otet. Ingrediente: 1 1/2 kg muschi de porc 1 ceapă 1 ardei verde 2 stelute anason 4-5 catei de usturoi 1/4 bucatica […]
Muschiulet de porc in sos de afine din: muschiulet de porc, cafea macinata, piper rosu, sare, ceapa, ulei de masline, afine, otet balsamic. Ingrediente muschiulet de porc: 500 g muschiulet de porc 1 lingura boabe de cafea, macinata 1/2 lingura piper rosu macinat 1 lingurita sare Ingrediente sos: 2 linguri ceapa, tocata 1/2 lingura ulei de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.