Muşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte

Printeaza

Muşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte din: muschi de porc, usturoi, sare, cimbru, rozmarin, frunze de salvie, piper, varza murata, mere si sare.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_pe_varza_cu_mere_coapte

  • 1 muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita cimbru
  • rozmarin
  • 3-4 frunze de salvie
  • piper
  • 1 varza murata
  • 4-5 mere
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi îl zdrobeşti. Adaugi sare, cimbru, rozmarin, frunzele de salvie, piper şi ulei şi amesteci bine. Faci câteva tăieturi cu vârful cuţitului în muşchiuleţ şi introduci amestecul de condimen­te. Cu restul amestecului de condi­mente freci muşchiuleţul pe toată suprafaţa şi o aşezi pe grătarul de la cuptor.

Dedesubt pui o tavă cu apă pentru a colecta zeama ce se scurge din muşchi, iar aburii ajută la frăgezirea cărnii. După 30 de minute, întorci carnea pentru a se rumeni, iar alături, pe grătar, adaugi merele. Separat, tai varza murată fideluţă şi o căleşti în ulei şi apă. Presari cimbru şi piper.

Când friptu­ra este gata, o serveşti cu garnitură de varză călită şi mere coapte.

Muşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte

Muschiulet_de_porc_pe_varza_cu_mere_coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.