Infuzie de gălbenele pentru răni și arsuri – Rețetă, Mod de Preparare și Aplicare. Gălbenelele (Calendula officinalis) sunt cunoscute pentru proprietățile lor cicatrizante, antiinflamatorii și antiseptice, fiind deosebit de eficiente în tratarea rănilor, arsurilor ușoare și iritațiilor pielii. Infuzia de gălbenele este un remediu natural ușor de preparat și de aplicat pentru a accelera vindecarea […]
Muşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte
PrinteazaMuşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte din: muschi de porc, usturoi, sare, cimbru, rozmarin, frunze de salvie, piper, varza murata, mere si sare.
Ingrediente:
- 1 muschi de porc
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita cimbru
- rozmarin
- 3-4 frunze de salvie
- piper
- 1 varza murata
- 4-5 mere
- sare
Mod de preparare:
Cureţi usturoiul şi îl zdrobeşti. Adaugi sare, cimbru, rozmarin, frunzele de salvie, piper şi ulei şi amesteci bine.
Faci câteva tăieturi cu vârful cuţitului în muşchiuleţ şi introduci amestecul de condimente. Cu restul amestecului de condimente freci muşchiuleţul pe toată suprafaţa şi o aşezi pe grătarul de la cuptor.
Dedesubt pui o tavă cu apă pentru a colecta zeama ce se scurge din muşchi, iar aburii ajută la frăgezirea cărnii. După 30 de minute, întorci carnea pentru a se rumeni, iar alături, pe grătar, adaugi merele.
Separat, tai varza murată fideluţă şi o căleşti în ulei şi apă. Presari cimbru şi piper.
Când friptura este gata, o serveşti cu garnitură de varză călită şi mere coapte.
Muşchiuleţ de porc pe varză cu mere coapte
Pofta buna!
Pizza cu Șuncă și Brânză Brie – Rețeta Delicioasă O Cină Rapidă și Savoare. Brânza brie cremoasă adaugă o notă de rafinament, în timp ce șunca aduce acel gust sărat și intens, care completează perfect crusta crocantă. Aceasta este o rețetă ușor de preparat, ideală pentru o cină rapidă sau o seară relaxantă cu prietenii. […]