Omleta cu macaroane

Printeaza

Omleta cu macaroane din: unt, macaroane, ou, sare, sare, lapte, cascaval, branza telemea.

 

Ingrediente:Omleta cu macaroane

  • 2 linguri cu unt
  • 6 linguri cu macaroane fierte
  • 2 ou
  • sare
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 lingura cu cascaval sau telemea rasa

 

Mod de preparare:

Macaroanele fierte bine si tocate marunt se amesteca incet ouale batute spuma cu branza sau cascavalul.

Se incalzeste untul intr-o tigaie de teflon, se pune amestecul de ou, branza si macaroane si se lasa sa se inchege.

Se intoarce omleta pentru 1 minut, se scoate pe platou, se portioneaza, se serveste cu legume de sezon taiate felii subtiri si cu paine proaspata.

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Omleta cu carne de curcan si ciuperci

Omleta cu carne de curcan si ciuperci

Omleta cu carne de curcan si ciuperci din: carne tocata de curcan, oua, smantana, ceapa, usturoi, ciuperci, spanac, supa de legume, ulei de masline, suc de lamaie, marar, sare, piper, usturoi, ardei iute, condimente, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocata de curcan 7 oua 1/8 cana smantana 1 ceapa, felii subtiri 3 catei de […]

 

Reteta zilei: Omleta cu alge marine

Omleta cu alge marine din: unt, oua, sare, alge marine. Ingrediente: ½ lingurita de unt 3 ouă sare 1 foaie alge marine     Mod de preparare: Bateți ouăle cu un praf de sare. Incalziti untul in tigaie si adaugati oualele batute. Rumeniti 3-4 minute si adaugati alga marina. Rulati omlete si lasati sa se […]

Omleta cu rosii si ardei iute

Reteta zilei: Omleta cu rosii si ardei iute

Omleta cu rosii si ardei iute din: oua, rosii, ceapa, ardei iute, turmeric, chili, chimion, ulei, sare, piper, coriandru, chimen. Ingrediente:  4 ouă 3-4 rosii ⅓ ceapă 1 ardei iute ⅛ linguriță de praf turmeric ½ linguriță de pudră de chili ½ linguriță de praf de chimion 1 lingură de ulei sare si piper, dupa […]

Omleta cu ierburi aromatice

Omleta cu ierburi aromatice

Omleta cu ierburi aromatice din: oua, sare, piper, busuioc, arpagic, cimbru, unt, parmezan. Ingrediente:  2 oua sare piper negru 2 frunze busuioc, tocat 1-2 lingurite arpagic proaspăt, plus mai mult pentru servire 1 crenguta de cimbru proaspat, tocat 1 lingura unt nesarat 1 lingura parmezan ras, plus mai mult pentru servire   Mod de preparare: Spargeti […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu ma prea da pe spate reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.