Reteta orez cu legume

Printeaza

Reteta orez cu legume din: orez, mazare, ciuperci, unt, dovlecei, rosii, morcov, telina, ceapa, branza.

Ingrediente:

  • 2 cani de orez
  • 1 lingura de boabe de mazare
  • 1 lingura de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1/4 de telina
  • 1 ceapa
  • 2 cani apa
  • 4 linguri de branza rasa

 

Mod de preparare:

Reteta orez cu legume: curata, se spala si se taie legumele (telina, morcovul si dovleceii),rosiile se taie in bucati mari, ciupercile felii si ceapa solzisori.

pune margarina intr-o tigaie pe foc mic si se adauga ceapa, morcovul si telina. Puneti si orezul, amestecand bine, ca sa nu se lipeasca.

Adaugati mazarea, rosiile, dovleceii si ciupercile. Se mai toarna apa putin cate putin, se lasa 20 de minute sa fiarba, amestecand din cand in cand.

Intre timp, se sareaza si se adauga restul de margarina. Se baga in cuptor si se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Rețeta de Jumări Crocante: Tradiție și Arome

Rețeta de Jumări Crocante: Tradiție și Arome din: jumari de porc, ulei de floarea soarelui, usturoi, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, sare, piper. Jumările crocante reprezintă un aperitiv tradițional iubit în multe culturi, însă astăzi vă propunem o variantă inedită care îmbină tradiția cu arome proaspete și inovație culinară. Aceste jumări crocante […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.