Curry de oaie – Curry-ul de oaie este un preparat exotic, plin de arome bogate și condimente intense, ideal pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale indiene. Acest fel de mâncare combină bucățile fragede de carne de oaie cu un amestec de condimente aromate, creând o experiență culinară de neuitat. Gustul complex și profund al acestui curry […]
Pachetele cu stafide
PrinteazaPachetele cu stafide din: aluat, unt, ceapa, rosii, ardei, stafide, boia, sare, piper, galbenus.
Ingrediente:
- 1 pachet de aluat de foietaj congelat
- 1 lingură de unt
- 2 cepe tocate mărunt
- 2 roşii tăiate cubuleţe
- 1 ardei verde tăiat cubuleţe
- 1 lingură de stafide
- 1/2 de linguriţă de boia
- sare
- piper
- 1 gălbenuş
Mod de preparare:
Foietajul se lasă la dezgheţat. Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. In untul încins se căleşte ceapa, apoi se adaugă roşiile şi ardeiul gras.
adaugă stafidele şi boiaua şi se clocoteşte totul 10 minute, amestecând ocazional. sărează, se piperează şi se lasă la răcit.
Aluatul seîntinde pe suprafaţa de lucru şi se taie cercuri cu diametrul de 15 cm. Umplutura se aşează pe una dintre jumătăţile cercurilor.
Marginile se ung cu puţină apă, cercurile se împăturesc şi se presează bine cu degetele.
ung cu gălbenuş şi se coc aproximativ 15 minute.
Pachetele cu stafide
Pofta buna!
Vermicelli cu Legume și Sos de Soia
Vermicelli cu Legume și Sos de Soia: Rețeta Rapidă și Delicioasă pentru Orice Masă – un preparat simplu și gustos, inspirat din bucătăria asiatică. Este o opțiune ideală pentru un prânz rapid sau o cină ușoară, fiind, de asemenea, potrivită pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană. Ingrediente 200 g vermicelli (tăiței de […]