Parjoale din legume cu salata verde

Printeaza

Parjoale din legume cu salata verde din: ceapa verde, ceapa uscata, patrunjel, marar, usturoi, cartofi, dovlecei, pesmet, ulei, sare, piper, mazare, ulei de masline.

Ingrediente:Parjoale_din_legume_cu_salata_verde

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa sucata
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • 100 g mazare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Speli şi toci mărunt ceapa, apoi o căleşti în puţin ulei şi o dai la rece.

Mărarul, pătrunjelul şi usturoiul le toci mărunt. Scoţi mazărea din borcan şi o laşi la scurs.

Cureţi dovleceii de coajă şi îi tai cubuleţe, pe urmă le pui la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert, laşi cubuleţele de dovlecei să se scurgă într-o sită şi le amesteci cu ceapa călită.

Cureţi cartofii, îi speli şi îi dai prin răzătoarea mică, după care îi scurgi de zeamă.

Amesteci cu celelalte legume şi condimentezi cu sare şi piper.

Adaugi pesmet doar dacă compoziţia este prea moale.

După ce ai amestecat toate legumele, formezi chiftele pe care le pui la prăjit în uleiul bine încins.

Scoţi chiftelele pe un platou şi le laşi să se scurgă de ulei pe un prosop absorbant de bucătărie.

Serveşti pârjoalele cu salată verde şi le ornezi cu felii de roşii.

Parjoale din legume cu salata verde

Parjoale_din_legume_cu_salata_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.