Pastai de fasole cu sos de rosii
PrinteazaPastai de fasole cu sos de rosii din: pastai de fasole, usturoi, ulei de masline, rosii, sare, piper.
- 680 g fasole pastai, rupta bucati
- 2 catei de usturoi, tocat
- ulei de masline
- 1 conserva de 400 g rosii taiate
- sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, gatiti la abur pastaile de fasole.
In timp ce se fragezesc pastaile, pregatiti rapid un sos de rosii: prajiti usturoiul in putin ulei de masline, adaugati rosiile, lasati sa dea in clocot, apoi asezonati si fierbeti la foc mic 15 minute, pana cand se ingroasa sosul.
Asezonati din nou, dupa gust. Cand pastaile de fasole sunt gata, amestecati-le in sos.
Pastai de fasole cu sos de rosii
Pofta buna!