Pastai gratinate cu rosii

Printeaza

Pastai gratinate cu rosii din: fasole pastai, ceapa, rosii, patrunjel, unt, otet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 750 g fasole pastai
  • 200 g ceapa
  • 200 g rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • 15 ml otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstăile se curăţă de capete şi aţe şi se fierb 1 minut la foc iute, apoi încă 10 la foc mic.

Ceapa se taie solzişori fini şi se căleşte puţin în unt. Se adaugă fasolea scursă, apoi oţet, sare şi piper şi se mai fierb toate 2-3 minute la foc mic.

Roşiile se taie rondele şi pătrunjelul se toacă mărunt.

încinge cuptorul la 190°C, se aşează fasolea într-un vas termorezistent, cu roşiile şi pătrunjelul deasupra. Se coace timp de 20 de minute.

 

Pastai gratinate cu rosii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pofta buna!

 

 

 

Pui cu parmezan la air fryer

Pui cu parmezan la air fryer din: piept de pui, sare, piper, faina, oua, pesmet, parmezan, oregano, fulgi de chili, praf de usturoi, sos marinara, patrunjel, mozzarella. 4 portii timp de preparare 10 minute, timp total 50 minute Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, […]

Pilaf cu legume

Pilaf cu legume din: ceapa, usturoi, orez, supa de legume, morcovi, ardei, dovlecei, mazare, sare, piper, ierburi aromatice. Orezul împreună cu legumele oferă carbohidrați, fibre, vitamine și minerale, iar aromele aduse de ceapă, usturoi și ierburi completează gustul acestui preparat reconfortant. Ingrediente: 1 ceapă mică 2 căței de usturoi 1 ceașcă de orez 2 cești […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.