Pui cu parmezan la air fryer din: piept de pui, sare, piper, faina, oua, pesmet, parmezan, oregano, fulgi de chili, praf de usturoi, sos marinara, patrunjel, mozzarella. 4 portii timp de preparare 10 minute, timp total 50 minute Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, […]
Pastai gratinate cu rosii
PrinteazaPastai gratinate cu rosii din: fasole pastai, ceapa, rosii, patrunjel, unt, otet, sare, piper.
Ingrediente:
- 750 g fasole pastai
- 200 g ceapa
- 200 g rosii
- 1 legatura patrunjel
- 50 g unt
- 15 ml otet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Păstăile se curăţă de capete şi aţe şi se fierb 1 minut la foc iute, apoi încă 10 la foc mic.
Ceapa se taie solzişori fini şi se căleşte puţin în unt. Se adaugă fasolea scursă, apoi oţet, sare şi piper şi se mai fierb toate 2-3 minute la foc mic.
Roşiile se taie rondele şi pătrunjelul se toacă mărunt.
încinge cuptorul la 190°C, se aşează fasolea într-un vas termorezistent, cu roşiile şi pătrunjelul deasupra. Se coace timp de 20 de minute.
Pastai gratinate cu rosii
Pofta buna!
Pilaf cu legume din: ceapa, usturoi, orez, supa de legume, morcovi, ardei, dovlecei, mazare, sare, piper, ierburi aromatice. Orezul împreună cu legumele oferă carbohidrați, fibre, vitamine și minerale, iar aromele aduse de ceapă, usturoi și ierburi completează gustul acestui preparat reconfortant. Ingrediente: 1 ceapă mică 2 căței de usturoi 1 ceașcă de orez 2 cești […]