Pui Wellington: O Interpretare Modernă a Unui Clasic Britanic din: fileuri de pui, bacon, ciuperci, ulei, foietaj, ou, sare, piper. Reinterpretând rețeta clasică de Beef Wellington, Pui Wellington se distinge prin eleganță și savoare, aducând în prim plan fileul de pui, învăluit cu grijă în bacon crocant și aluat fraged de foietaj. Această versiune oferă […]
Pastai scazute cu usturoi si verdeata
PrinteazaPastai scazute cu usturoi si verdeata din: pastai, usturoi, boia, patrunjel, marar, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g păstăi
- 5 căţei mari de usturoi
- 1 linguriţă boia dulce
- pătrunjel
- mărar
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pastai scazute cu usturoi si verdeata: Păstăile se spală, se curăţă de capete şi se rup în 2-3 bucăţi. taie 3 căţei de usturoi. In uleiul încins se adaugă usturoiul şi se căleşte.
adaugă apoi păstăile şi se călesc încă 2-3 minute, amestecând des. acoperă păstăile cu 2 căni de apă, se adaugă condimentele şi verdeţurile tocate mărunt.
pune capacul şi se fierbe la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute.
adaugă restul de 2 căţei de usturoi striviţi şi se fierbe încă 5 minute fără capac, ca să scadă sosul de pe păstăi.
servesc singure, cu pâine prăjită, sau drept garnitură. Se condimentează după gust.
Pofta buna!
Salată de Primăvară cu Loboda și Feta
Salată de Primăvară cu Loboda și Feta din: loboda, feta, nuci, ceapa, ridichi, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Salata de primăvară cu loboda și feta este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de gusturile vibrante ale sezonului. Această rețetă nu doar că îmbină texturi și arome îndrăznețe, dar este și […]
E mancare de post, nu-i asa?