unt, ciuperci, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, pui, sunca, aluat de patiserie. 10 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate […]
Păstârnac cu glazura de muştar
PrinteazaPăstârnac cu glazura de muştar din: pastarnac, mustar, faina, piper, sare de mare si grasime de pasare.
Ingrediente:
- 800 g pastarnac, curatat si taiat felii, pe lungime
- 2 lingurite mustar
- 1 lingura faina
- 1/2 lingurita piper macinat grosier
- 1/2 lingurita sare de mare
- 3 linguri grasime de pasare
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 grade. Pune păstârnacul într-un vas cu apă clocotinda şi fierbe trei minute. Scurge bine.
Amestecă muştarul cu făina, piperul şi sarea şi toarnă peste păstârnac, astfel încât amestecul să acopere bine toate feliile.
Pune grăsimea de pasăre într-o tavă mare de copt şi încălzeşte-o la cuptor până se încinge.
Pune apoi păstârnacul în tavă şi agită puţin tava, astfel încât grăsimea să acopere feliile de păstârnac.
Coace la cuptor 20-25 minute.
Păstârnac cu glazura de muştar
Pofta buna!
carnati, supa de vita, granule de vita, varza tocata, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. O reteta usor de preparat, combinatia de carnati cu legume o transforma intr-o supa delicioasa. timp de preparare 15 minute, timp de gatire 25 minute, 4-5 portii Carnea de porc este o sursă bogată […]