Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome din: naut, fenicul, ceapa, usturoi, lapte de cocos, curry, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, coriandru, zeama de lamaie. Descoperiți farmecul bucătăriei vegetariene cu această rețetă, un fel de mâncare sățios și plin de savoare care vă va încânta papilele gustative. Combinația inedită de fenicul […]
Paste cu broccoli si carne de crab
PrinteazaPaste cu broccoli si carne de crab din: frunze de broccoli, bicarbonat de sodiu, paste, unt, carne de crab, cimbru, ulei de masline, usturoi, ardei iute, supa de legume, parmezan, sare.
Ingrediente:
- 100 g frunze de broccoli
- 1 praf bicarbonat de sodiu
- 320 g paste
- 50 g unt
- 210 g carne de crab
- 20 g cimbru
- 100 ml ulei de masline
- 20 g usturoi
- 5 g ardei iute
- 50 ml supa de legume
- 20 g parmezan
- sare
Mod de preparare:
opăresc frunzele de broccoli în apă clocotită cu un praf de bicarbonat; se scot din apă după 5 secunde şi se transferă imediat într-un vas cu gheaţă – numai aşa frunzele îşi păstrează culoarea verde frumoasă.
pun la fiert pastele în apă clocotită şi se fierb al dente.
topeşte untul într-o tigaie şi se adaugă cimbru şi carne de crab; se încălzesc, nu se prăjesc.
pasează frunzele de broccoli cu câteva cuburi de gheaţă, 50 ml ulei de măsline şi sare.
Intr-o tigaie se încinge restul de ulei şi se prăjesc usturoiul tocat şi ardeiul iute; se stinge cu supă şi se adaugă pastele, apoi amesteculde broccoli şi parmezanul.
amestecă bine si se repartizează pe farfurii. Deasupra se aşază carne de crab şi se decorează cu câte o frunză de broccoli.
Paste cu broccoli si carne de crab
Pofta buna!
Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome