Paste cu rosii si sunca afumata de curcan

Printeaza

Paste cu rosii si sunca de curcan din: ceapa, ceapa verde, sunca afumata de curcan, ulei, sare, piper, rosii, supa de legume, taitei lati si capere.

Ingrediente:Paste_cu_rosii_si_sunca_afumata_de_curcan

  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 75 g sunca afumata de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g rosii
  • 150 ml supa de legume
  • 400 g taitei lati
  • 2 linguri capere

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa. Ceapa verde se taie rondele. Şunca de curcan se taie fâşii. Se călesc în ulei ceapa şi ceapa verde; se sarează şi se piperează.

Se adaugă roşii şi supă şi se dă în clocot. Se fierbe cca. 5 min. Pastele se fierb 7 min. în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

In compoziţia de roşii se adaugă şunca de cjrcan şi caperele, se încălzeşte, se sărează si se piperează. Se scurg pastele si se servesc cu sos.

Paste cu rosii si sunca afumata de curcan

Paste_cu_rosii_si_sunca_afumata_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.