Infuzie de cicoare pentru ficat gras: Remediu natural pentru susținerea sănătății ficatului. Cicoarea (Cichorium intybus) este o plantă medicinală recunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare, detoxifiante și antiinflamatoare. Infuzia de cicoare ajută la regenerarea celulelor hepatice, la stimularea secreției biliare și la reducerea acumulării de grăsimi în ficat, fiind un remediu natural eficient pentru ficatul gras. […]
Paste cu rosii si sunca afumata de curcan
PrinteazaPaste cu rosii si sunca de curcan din: ceapa, ceapa verde, sunca afumata de curcan, ulei, sare, piper, rosii, supa de legume, taitei lati si capere.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 legatura ceapa verde
- 75 g sunca afumata de curcan
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 500 g rosii
- 150 ml supa de legume
- 400 g taitei lati
- 2 linguri capere
Mod de preparare:
toacă ceapa. Ceapa verde se taie rondele. Şunca de curcan se taie fâşii. călesc în ulei ceapa şi ceapa verde; se sarează şi se piperează.
adaugă roşii şi supă şi se dă în clocot. fierbe cca. 5 min. Pastele se fierb 7 min. în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
In compoziţia de roşii se adaugă şunca de cjrcan şi caperele, se încălzeşte, se sărează si se piperează. scurg pastele si se servesc cu sos.
Paste cu rosii si sunca afumata de curcan
Pofta buna!
Tartar de Vită cu Hrean și Castraveți Murați
Tartar de Vită cu Hrean și Castraveți Murați: Un aperitiv sofisticat, perfect pentru ocazii speciale sau când dorești să impresionezi la o cină. Combinația de carne crudă de calitate superioară cu picanteria hreanului și aciditatea castraveților murați creează un echilibru de arome ce va satisface chiar și cele mai exigente papile gustative. Ingrediente Carne de […]