Paste faionase cu legume

Printeaza

Paste fainoase cu legume din: paste fainoase, lamaie, rosii, ardei grasi, masline, ulei de masline, patrunjel si frunze de salata verde.

Ingrediente:

  • 500 g paste făinoase mari
  • 1 lămâie
  • 3 roşii mari, bine copate
  • 3 ardei graşi
  • 150 g măsline
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1legătură frunze pătrunjel
  • câteva frunze de salată verde

Mod de preparare:

Paste faionase cu legume: Pastele se fierb bine în apă, se scurg şi se lasă să se răcească.

Ardeii graşi se curăţă de cotor şi seminţe şi se taie în şuviţe fine. Roşiile se taie în formă de cubuleţe.

Salata şi pătrunjelul proaspăt se taie cât mai fin. Măslinele se curăţă de sâmburi.

Se amestecă toate aceste ingrediente cât mai omogen şi li se adaugă sucul de la lămâie şi uleiul, continuându-se amestecarea.

Se servesc reci.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.