Rulouri cu Scorțișoară și Aromate – Cea Mai Bună Rețetă de Cinnamon Rolls din: faina alba de grau, drojdie, lapte caldut, zahar alb, unt nesarat, sare, scortisoara, zahar brun, extract de vanilie. Descoperiți rețeta noastră exclusivă de Rulouri cu Scorțișoară. Urmați pașii simpli pentru un desert clasic, cu informații complete despre calorii și macronutrienți. Cu […]
Păstrav (de mare) cu varză acră
PrinteazaPastrav de mare cu varza acra din: file de pastrav de mare, suc de lamaie, varza acra, ienupar, vin alb, sare, piper, zahar, zeama de peste, smantana si mustar.
Ingrediente:
- 1 kg de file de păstrăv (de mare)
- sucul de la o jumătate de lămâie
- 1/2 kg varză acră
- 2 boabe de ienupăr
- puţin vin alb
- sare
- piper
- zahăr
- 1 pahar de zeamă de peşte
- 1/8 l smântână
- 2-3 linguri de muştar
Mod de preparare:
Păstrav (de mare) cu varză acră: Fileurile de păstrăv (de mare) le împărţim în opt porţii şi turnăm peste ele sucul de lămâie.
Adăugăm varza acră tăiată, boabele de ienupăr, vinul, sarea, piperul. Adăugăm apoi şi zahărul şi fierbem înăbuşit cca 8 minute.
Peştele îl condimentăm cu sare şi piper şi jumătăţile de peşte le acoperim. Turnăm circa 100 gr zeamă de peşte, punem capacul şi frigem la cuptor cca 12 minute.
Smântână o fierbem până se îngroaşă, adăugăm restul de zeamă de peşte şi fierbem până când se îngroaşă totul. Adăugăm muştarul, sarea, piperul şi puţin zahăr, după gust. Varza o împărţim în porţii şi o servim cu acest sos.
Poftă bună!
Cocktail cu rom si aroma de portocala
Cocktail cu rom si aroma de portocala din: rom cubanez, suc de portocale, suc de lime, sirop simplu, gheata, portocala, cireasa. Descoperiți gustul vibrant al acestui cocktail, o băutură revigorantă ce îmbină dulceața fructelor tropicale cu o notă subtilă de rom cubanez. Cu rădăcini adânci în cultura vibrantă a Havanei, acest cocktail este un omagiu […]