Păstrav (de mare) cu varză acră

Printeaza

Pastrav de mare cu varza acra din: file de pastrav de mare, suc de lamaie, varza acra, ienupar, vin alb, sare, piper, zahar, zeama de peste, smantana si mustar.

Ingrediente:

  • 1 kg de file de păstrăv (de mare)
  • sucul de la o jumătate de lămâie
  • 1/2 kg varză acră
  • 2 boabe de ienupăr
  • puţin vin alb
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 1 pahar de zeamă de peşte
  • 1/8 l smântână
  • 2-3 linguri de muştar

 

Mod de preparare:

Păstrav (de mare) cu varză acră: Fileurile de păstrăv (de mare) le împărţim în opt porţii şi turnăm peste ele sucul de lămâie.

Adăugăm varza acră tăiată, boabele de ienupăr, vi­nul, sarea, piperul. Adăugăm apoi şi zahărul şi fierbem înăbuşit cca 8 mi­nute.

Peştele îl condimentăm cu sare şi piper şi jumătăţile de peşte le acoperim. Turnăm circa 100 gr zeamă de peşte, punem capacul şi frigem la cuptor cca 12 minute.

Smântână o fierbem până se îngroa­şă, adăugăm restul de zeamă de peşte şi fierbem până când se în­groaşă totul. Adăugăm muştarul, sa­rea, piperul şi puţin zahăr, după gust. Varza o împărţim în porţii şi o servim cu acest sos.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Rulouri cu Scorțișoară și Aromate – Cea Mai Bună Rețetă de Cinnamon Rolls

Rulouri cu Scorțișoară și Aromate – Cea Mai Bună Rețetă de Cinnamon Rolls din: faina alba de grau, drojdie, lapte caldut, zahar alb, unt nesarat, sare, scortisoara, zahar brun, extract de vanilie. Descoperiți rețeta noastră exclusivă de Rulouri cu Scorțișoară. Urmați pașii simpli pentru un desert clasic, cu informații complete despre calorii și macronutrienți. Cu […]

Cocktail cu rom si aroma de portocala

Cocktail cu rom si aroma de portocala din: rom cubanez, suc de portocale, suc de lime, sirop simplu, gheata, portocala, cireasa. Descoperiți gustul vibrant al acestui cocktail, o băutură revigorantă ce îmbină dulceața fructelor tropicale cu o notă subtilă de rom cubanez. Cu rădăcini adânci în cultura vibrantă a Havanei, acest cocktail este un omagiu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.