Pateu de mazăre verde

Printeaza

Pateu de mazăre verde

Ingrediente:

  • 800 g mazăre verde din conservă
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ţelină mică
  • 100 g ulei
  • 1 lingură vegeta
  • 1 ceapă tocată

 

Mod de preparare:

Pateu de mazăre verde: Morcovul, cartoful şi ţelina se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare. Se scurg de apă şi se dau prin maşina de tocat sau prin robotul de bucătărie cu mazărea care, în prealabil, a fost scursă.

Se freacă apoi cu uleiul şi se adaugă ceapa crudă tocată fin şi vegeta, după gust. Se aşază într-un castron, se acoperă şi se pune în frigider.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.