Perisoare de vita la cuptor
PrinteazaPerisoare de vita la cuptor din: carne de vita, orez, oua, unt, rosii, ardei capia si sare.
- 500 g carne de vita
- 4 linguri orez
- 2 oua
- 1 lingura unt
- 500 g rosii
- 500 g ardei capia
- sare
Mod de preparare:
Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punge de plastic pentru 15 minute, apoi curatati-i de pielite. Treceti carnea prin masina de tocat cu sita fina, de doua ori.
Fierbeti orezul ales si spalat, apoi scurgeti-l de apa. Amestecati carnea tocata cu untul, orezul fiert si racit, ouale batute putin, sare si piper. Din acest amestec formati perisoare cu mainile umezite. Puneti perisoarele intr-o tava.
Peste ele adaugati rosiile taiate in cubulete dupa ce au fost oparite si curatate de pielite.
Taiati ardeii copti in fasii si presarati fasiile peste ingredientele din tava. Puneti tava la cuptor pentru 30-45 de minute, pana cand perisoarele sunt mou.
Perisoare de vita la cuptor
Pofta buna!