Peste cu kaizer la cuptor
PrinteazaPeste cu kaizer la cuptor
Ingrediente:
- 2-3 peşti (de preferinţă şalău, cod) în funcţie de numărul mesenilor
- kaizer
- 1-2 linguriţe ulei
- muştar
- boia
- piper
- sare
- zeamă de lămâie sau mujdei de usturoi
Mod de preparare:
Peste cu kaizer la cuptor: Pe o foaie de aluminiu pui câteva picături de ulei, un strat de felioare de kaizer, sare, piper şi aşezi peştele.
Deasupra peştelui aşezi alt rând cu felioare de kaizer, împachetezi strâns şi îl pui într-o tavă neunsă.
Fiecare peşte îl pregăteşti în acest fel şi îi dai la cuptor cam 1 oră (o jumătate de oră pe o parte, o jumătate de oră pe cealaltă parte).
Ii scoţi din cuptor, le desfaci folia şi pui peste fiecare zeamă de lămâie sau mujdei de usturoi.
Ii poţi servi cu mămăliguţă sau cartofi prăjiţi.
Poftă bună!