Peste cu legume si verdeata din: file de crap, cartofi, rosii, morcovi, lamai, usturoi, patrunjel, marar, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg file de crap
3 cartofi
2 rosii
2 morcovi
2 lamai
2 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel verde
1/2 legatura marar
6 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Fileurile de crap în felii de 2-3 cm grosime. Cartofii şi morcovii tăiaţi bucăţi potrivite şi ceapa tocată mărunt le prăjeşti în ulei 10 minute.
Adaugi roşiile cojite şi tocate, usturoiul pisat şi 150 ml apă. Condimentezi după gust, cu sare şi piper, lăsând la foc tare, să mai scadă mâncarea.
Peste legume pui bucăţile de peşte, pe care le acoperi cu feliile de la 1 lămâie. Pui capacul pe cratiţă şi laşi să clocotească la foc mic, aproximativ 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoţi feliile de lămâie şi presari pătrunjelul şi mărar tocat foarte mărunt.
Tigaie de legume cu peste afumat din: peste, oua, legume, unt, arpagic, sare, curry. Ingrediente: 250 g peşte afumat 4 ouă 150 g legume congelate unt puţină marinadă (sau apă) frunze de arpagic pătrunjel sare curry Mod de preparare: Legumele se fierb uşor la foc mic în unt şi puţină marinadă (sau apă) cca […]
Tocanita de legume cu peste si curry din: peste, oua, legume, unt, arpagic, sare, curry. Ingrediente: 250 g peşte afumat 4 ouă 150 g legume congelate unt frunze de arpagic pătrunjel sare curry Mod de preparare: Legumele se fierb uşor la foc mic în unt 10 minute. Peştele se dezosează cu atenţie şi se […]
Salata de peste si legume din: file de peste, orez, ardei, usturoi, morcovi, rosii, maioneza, ulei, otet. Ingrediente: 300 g file de peşte 250 g orez 1 ardei iute verde 1 fir de usturoi verde 3 morcovi 3 roşii cherry 75 g maioneză 2 linguri cu ulei de măsline 1 lingură cu oţet Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place, o sa fac reteta de peste cu legume