Peste la cuptor cu fasole si mazare

Printeaza

O reteta delicioasa de peste la cuptor cu rosii, ulei, cartofi, fasole verde, mazare verde, sare, piper si cimbru.

Ingrediente: Peste la cuptor cu fasole si mazare

  • 1 crap de 1 kg
  • 500 g roşii
  • 150 ml ulei
  • 500 g cartofi
  • o mână faso­le verde
  • 1 mână mază­re verde
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Opă­reşti roşiile, le decojeşti şi le tai felii. Cureţi car­tofii şi fasolea verde, tai cartofii în sferturi şi rupi fasolea în două. Opăreşti fasolea şi mazărea în apă clocotită cu sare 5 minute.

Cureţi peştele, îl speli, îl presari cu sare şi cu cimbru şi-l aşezi j într-o tavă cu ulei. Pui de jurîmprejur legume­le pregătite, mai presari sare şi piper şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.

Din când în când stropeşti peştele cu zeama care se formează în tavă.

Peste la cuptor cu fasole si mazare

Peste la cuptor cu fasole si mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.