Peste pe pat de cartofi
PrinteazaPeste pe pat de cartofi din: cartofi, peste, suc de lamaie, ulei, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 4 pesti mici
- sucul a doua lamai
- 2 linguri ulei
- o legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală bine si apoi se pun la fiert în apă cu sare.
După ce au fiert cartofii, se scot, se scurg de apă, se lasă să se răcorească un pic, apoi se taie rondele care se amestecă cu ulei si se presară cu sare.
Se repartizează în patru vase termorezistente de cuptor. Se asază si pestele curătat si spălat si se stropeşte cu suc de lămâie.
Se dau vasele la cuptor pentru 20 de minute.
După ce s-a rumenit pestele, se scot vasele si se aduc la masă cu pătrunjel.
Peste pe pat de cartofi
Pofta buna!