Peste umplut cu chorizo din: file de cod, chorizo, ulei de masline, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de cod 110 g chorizo 2 linguri de ulei de masline 15 g unt nesarat sare si piper spanac fiert pentru servire Pentru umplutura: 100 g Chorizo 5 linguri de ulei de masline Mod de […]
Peste umplut cu zarzavat, la cuptor din: peste, ceapa, morcovi, cartofi, conopida, ardei gras, rosii, verdeata, ulei, piper, sare. Ingrediente: 1 peşte mai mare (cam 2 kg) 2-3 cepe 2-3 morcovi 2-3 cartofi 1 conopidă 2 ardei graşi 3-4 roşii verdeaţă ulei piper măcinat sare Mod de preparare: Zarzavatul se taie în rondele sau […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.