Friptura de miel cu salata greceasca din: fripturi de miel, sare, piper, rosii, castravete, ceapa rosie, masline kalamata, branza feta, oregano, piper, ulei de masline. timp de preparare 10 minute, timp de gatire 10-15 minute, 2 portii Reteta Friptura de miel cu salata greceasca: Ingrediente: 2 fripturi de miel Sare si piper Ingrediente pentru salata: […]
Piept de pui marinat
PrinteazaPiept de pui marinat din: piept de pui, sare, piper, busuioc, lamaie, ulei de masline extavirgin.
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- sare
- piper
- o mana busuioc proaspat
- o lamaie
- 100 ml ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Presarati pieptul de pui cu sare si piper, apoi stropiti-l cu utin ulei de masline. Intr-o tigaie incinsa, adaugati o lingura de ulei si prajiti pieptul de pui pe ambele parti, cat mai bine, pana se rumenesc.
Dati tigaie cu totul la cuptorul incins la 180C, timpd e 10 minute.
Intre timp, preparaţi sosul pesto, pentru care curăţaţi frunzele de busuioc de codite, puneţi-le într-un blender împreună cu uleiul de măsline, sare, piper şi zeama de la o lămâie.
Amestecaţi până când se face o pastă uniformă, un sos rapid de pesto, în care, opţional, puteţi adăuga şi parmezan, muguri de pin, etc.
Cand puiul este gata, scoateti-l din cuptor, apoi ungeti-l cu mult sos pesto proaspat, folosindu-va de o pensula de bucatarie.
Piept de pui marinat
Pofta buna!
Pizza cu blat de vinete din: vanata, oua, cascaval, conserva, pasta de tomate, salam, rosii cherry, sare, piper, ulei. Vanata este o legumă cu o formă alungită, ovală sau rotundă, cu o culoare violet închis, dar poate fi găsită și în alte culori, cum ar fi alb sau verde. Originară din India și Asia de […]
Iese foarte bun pe gratar