Piept umplut de curcan

Printeaza

Piept umplut de curcan din: piept de curcan, ciuperci, ceapa, ulei, cartofi, mere, struguri, unt, supa, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • un piept intreg de curcan
  • o conserva mica de ciuperci
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei

copt:

  • 2 cartofi
  • 2 mere
  • un ciorchine de struguri albi
  • 100 g unt
  • 200 ml supa
  • o lingurita cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se căleşte ceapa şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. Se lasă pe foc până ce apa ciupercilor se evaporă şi se potriveşte de sare şi piper.

Carnea se bate cu ciocanul special, se asază umplutura şi se leagă cu sfoară de bucătărie.

unge rulada cu unt, se presară cu cimbru şi se asază în tava de copt. Se pun şi cartofii, merele, supa şi se dă tava la cuptor pentru 40 de minute.

stropeşte frecvent rulada cu sosul din tavă. Se pun boabele de struguri şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.

Piept umplut de curcan

Piept_umplut_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

 

Bruschete cu sparanghel

Bruschete cu sparanghel din: paine integrala cu seminte, branza de capra, sparanghel, unt, ierburi de provence, sare de mare grunjoasa. Ingrediente: 12 felii de pâine integrală cu semințe 200 g brânză de capră 1 legătură sparanghel proaspăt 3 linguri unt 80% grăsime 60 ml ulei de măsline 1 linguriță ierburi de Provence 1 linguriță sare […]

Ghiveci de gogosari, ceapa si dovlecei

Ghiveci de gogosari, ceapa si dovlecei din: morcovi, legaturi de patrunjel, fasole verde, dovlecei, gogosari, ceapa alba, ardei grasi, ulei, sare. Ingredinte: 10 morcovi 10 legaturi de patrunjel 1 kg. fasole verde 8-10 vinete 2 dovlecei 10 gogosari 5 kg. rosii 15 cepe albe 25 ardei grasi 1 litru ulei sare   Mod de preparare […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.