Pilaf cu praz si cartofi din: praz, cartof, orez, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 tire praz 1 cartof mare 1,5 l supă de legume 1 cană orez 4 linguri ulei 1 legătură pătrunjel piper sare Mod de preparare: Se curăţă şi se spală firele de praz, se separă partea albă de cea verde şi […]
Pilaf aromat cu praz din: praz, cartof, orez, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 tire praz 1 cartof mare 1,5 l supă de legume 1 cană orez 4 linguri ulei 1 legătură pătrunjel piper sare Mod de preparare: Se curăţă şi se spală firele de praz, se separă partea albă de cea verde şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.