carne de miel, dovlecei, pasta de tomate, usturoi, sare, coaja de lamaie, frunze de dafin. Timp de preparare 5 minute, Timp de gatire 10-15 minute, 6 portii Ingrediente: 500 gr carne de miel, cuburi 3 dovlecei, cuburi mari 3 linguri pasta de tomate 1 catel usturoi, zdrobit 1/2 […]
Piure de morcovi si gulioare
PrinteazaPiure de morcovi si gulioare din: morcovi, gulii, miere, unt si frunze de salvie.
Ingrediente:
- 400 g morcovi si 400 g gulioare, curatate si taiate cubulete
- 2 linguri miere lichida
- 40 g unt sarat
- 10 frunze de salvie, tocate
Mod de preparare:
Fierbe morcovii si gulioarele la foc mic, in apa sarata, 20 min, pana se inmoaie.
Scurge legumele si pune-le in oala. Adauga mierea, untul, salvia.
Asezoneaza si fa un piure.
Piure de morcovi si gulioare
Pofta buna!
Gogosari umpluti cu morcovi si telina
varza, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, ulei, foaie de dafin, cimbru, marar, piper macinat, sare, otet, gogosari. Ingredinte: 1 1/2kg. varza 200 gr. morcovi si telina 150 gr. ceapa 100 gr. ardei gras 150 ml ulei o foaie de dafin frunze de telina cimbru marar 1/2 lingurita de […]
lychee, coacaze, apa de trandafiri, apa minerala. Lychee este un fruct tropical originar din China, iar acum este cultivat în multe alte părți ale lumii, inclusiv Asia de Sud-Est, India și Africa de Sud. Iată câteva informații despre lychee: Aspect: Lychee sunt fructe mici, rotunde, care au aproximativ dimensiunea […]