Piure de morcovi si gulioare

Printeaza

Piure de morcovi si gulioare din: morcovi, gulii, miere, unt si frunze de salvie.

Ingrediente:

  • 400 g morcovi si 400 g gulioare, curatate si taiate cubulete
  • 2 linguri miere lichida
  • 40 g unt sarat
  • 10 frunze de salvie, tocate

 

Mod de preparare:

Fierbe morcovii si gulioarele la foc mic, in apa sarata, 20 min, pana se inmoaie.

Scurge legumele si pune-le in oala. Adauga mierea, untul, salvia.

Asezoneaza si fa un piure.

Piure de morcovi si gulioare

Piure_de_morcovi_si_gulioare

Pofta buna!

 

 

Frigarui de miel cu dovlecel

carne de miel, dovlecei, pasta de tomate, usturoi, sare, coaja de lamaie, frunze de dafin. Timp de preparare 5 minute, Timp de gatire 10-15 minute, 6 portii   Ingrediente: 500 gr carne de miel, cuburi 3 dovlecei, cuburi mari 3 linguri pasta de tomate 1 catel usturoi, zdrobit 1/2 […]

Gogosari umpluti cu morcovi si telina

varza, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, ulei, foaie de dafin, cimbru, marar, piper macinat, sare, otet, gogosari. Ingredinte: 1 1/2kg. varza 200 gr. morcovi si telina 150 gr. ceapa 100 gr. ardei gras 150 ml ulei o foaie de dafin frunze de telina cimbru marar 1/2 lingurita de […]

 

Suc de lychee cu coacaze

lychee, coacaze, apa de trandafiri, apa minerala. Lychee este un fruct tropical originar din China, iar acum este cultivat în multe alte părți ale lumii, inclusiv Asia de Sud-Est, India și Africa de Sud. Iată câteva informații despre lychee: Aspect: Lychee sunt fructe mici, rotunde, care au aproximativ dimensiunea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.