Salată de Castraveți cu Semințe de Rodie și Feta din: castraveti, branza feta, seminte de rodie, ulei, otet, menta, sare, piper. Această rețetă de salată este perfectă pentru zilele calde de vară sau ca un acompaniament rafinat pentru orice masă. Dressingul de ulei de măsline și oțet balsamic adaugă o notă de profunzime, iar menta […]
Plachie de praz
PrinteazaPlachie de praz din: praz, ceapa, usturoi, ulei, rosii, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg praz
- 2 cepe
- 4 căţei de usturoi
- 4 linguri ulei
- 5 roşii
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Plachie de praz: Ceapa şi prazul se curăţă, se taie felii, se înăbuşă în ulei.
adaugă roşiile tăiate felii, sare, piper, 1 pahar de apă şj se lasă la cuptor 20 de minute.
Spre final, se adaugă usturoiul şi verdeaţa tocată mărunt.
Pofta buna!
Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe
Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe din: telina, parmezan, ulei de trufe, suc de lamaie, sare, rucola. Acest fel de mâncare aduce în prim-plan prospețimea țelinei, combinată armonios cu bogăția parmezanului și aroma profundă a uleiului de trufe. Simplu de pregătit, dar sofisticat în prezentare și gust, carpaccio de țelină este perfect […]