Plachie de praz

Printeaza

Plachie de praz din: praz, ceapa, usturoi, ulei, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg praz
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 5 roşii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Plachie de praz: Ceapa şi prazul se curăţă, se taie felii, se înă­buşă în ulei.

adaugă roşiile tăiate felii, sare, piper, 1 pahar de apă şj se lasă la cuptor 20 de minute.

Spre final, se adaugă usturoiul şi ver­deaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Castraveți cu Semințe de Rodie și Feta

Salată de Castraveți cu Semințe de Rodie și Feta din: castraveti, branza feta, seminte de rodie, ulei, otet, menta, sare, piper. Această rețetă de salată este perfectă pentru zilele calde de vară sau ca un acompaniament rafinat pentru orice masă. Dressingul de ulei de măsline și oțet balsamic adaugă o notă de profunzime, iar menta […]

Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe

Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe din: telina, parmezan, ulei de trufe, suc de lamaie, sare, rucola. Acest fel de mâncare aduce în prim-plan prospețimea țelinei, combinată armonios cu bogăția parmezanului și aroma profundă a uleiului de trufe. Simplu de pregătit, dar sofisticat în prezentare și gust, carpaccio de țelină este perfect […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.