Rulouri de Scrumbie cu Legume Julienne din: filueri de scrumbie, morcovi, dovlecei, ardei, ulei, sare, piper, paprika, zeama de lamaie, patrunjel. Această rețetă transformă ingredientele simple într-o experiență gastronomică memorabilă, oferind o alternativă sănătoasă și plină de savoare pentru orice masă. Perfect echilibrate atât din punct de vedere al aromelor, cât și al texturilor, aceste […]
Placinta cu spanac si verdeata
PrinteazaPlacinta cu spanac si verdeata din: foi de placinta, spanac, ceapa, ulei, orez, verdeata, sare, piper.
Ingrediente:
- foi de plăcintă
- 1 kg spanac
- 1 ceapă
- 1 pahar de ulei
- 3 linguri orez
- verdeaţă
- piper
- sare
Mod de preparare:
Placinta cu spanac si verdeata: Spanacul se spală în câteva ape, se taie mărunt, se freacă cu sare, se lasă 30 de minute, după care se stoarce.
Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei încins, apoi se adaugă spanacul şi orezul.
fierbe 10 minute, se adaugă verdeaţa tocată mărunt, se potriveşte de sare şi piper. In tava unsă cu margarină se întinde o foaie groasă de aluat, se întinde umplutura de spanac şi deasupra se pune încă o foaie de aluat.
Cu un cuţit bine ascuţit se taie în pătrate şi se stropeşte cu puţină apă. Se lasă la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Scorțișoară și Vanilie
Ceai de Coada-Calului cu Scorțișoară și Vanilie din: coada calului, scortisoara, vanilie, apa, miere. Coada-calului este apreciată pentru proprietățile sale diuretice și remineralizante, iar adăugarea de scorțișoară și vanilie îmbogățește aroma ceaiului, transformând fiecare sorbit într-o experiență plăcută și reconfortantă. Reteta Ceai de Coada-Calului cu Scorțișoară și Vanilie Ingrediente: 2 lingurițe de coada-calului uscată 1 băț […]