Placinta de clatite

Printeaza

Placinta de clatite din: faina, ou, lapte, ulei, sare, ciuperci, ceapa, sare, piper, carne tocata de porc, unt si cascaval.

Ingrediente:Placinta_de_clatite

pentru clatite:

  • 100 g faina
  • un ou
  • 250 ml lapte
  • o lingura ulei
  • un praf sare

pentru garnitura de ciuperci:

  • 150 g ciuperci conservate
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 150 g carne tocata de porc
  • 50 g unt
  • 200 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se cerne făina, se face o gaură la mijloc şi se pun oul, uleiul, sarea. Se amestecă şi după ce s-a obţinut un aluat omogen se adaugă laptele. Intre timp, ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei şi se adaugă ciupercile, sare, piper şi carnea. Se lasă pe foc 15 mi­nute pentru a fierbe bine.

Se coc cinci clătite. într-o tavă tapetată cu unt se aşază o clătită, jumătate din umplu­tură, 100 g caşcaval ras, altă clătită şi tot aşa până la ultima, peste care se presară restul de caşcaval. Se coace 15 minute.

Placinta de clatite

Placinta_de_clatite

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu carne tocata de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.