Marinata pentru pui din: sos de soia, apa, ulei, ceapa deshidratata, seminte de susan, zahar, ghimbir, ardei rosu deshidratat, pudra de usturoi. Ingrediente: 120 ml sos de soia 60 l apa 50 ml ulei 2 linguri ceapa deshidratata 2 linguri seminte de susan 1 lingura zahar 1 lingurita ghimbir 1/8 lingurita ardei rosu deshidratat 3/4 […]
Plăcintă umplută cu carne şi vinete
PrinteazaPlăcintă umplută cu carne şi vinete din: foi de placinta, vinete, ardei rgasi, ceapa, carne tocata, pasta de rosii, oua, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 1 pachet foi de placinta
- 3 vinete
- 5 ardei grasi
- 2 cepe
- 300 g carne tocata
- 1 lingura pasta de rosii
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Plăcintă umplută cu carne şi vinete: Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins. Adaugi vinetele şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi bucăţele şi laşi să se călească împreună.
După ce s-au înmuiat legumele pui carnea tocată, înteţeşti focul şi o prăjeşti rapid.
Când carnea este pătrunsă, adaugi pasta de roşii, un ou fiert tare şi tocat, potriveşti de sare şi piper şi dai compoziţia deoparte.
Ungi 2 foi cu ulei, le suprapui, întinzi o parte din compoziţia de carne şi vinete şi rulezi.
Procedezi la fel cu ingredientele rămase. Aşezi plăcintele pregătite într-o tavă unsă cu ulei, le ungi cu oul rămas bătut şi le dai la cuptor pentru 35- 40 de minute.
Tai plăcinta felii cât e caldă şi o aduci la masă cu bere alături.
Pofta buna!