Portofele cu varza rosie
PrinteazaPortofele cu varza rosie din: piept de pui, varza rosie, unt, supa de pui din concentrat, otet de vin, ulei, sare si piper.
- 4 bucati piept de pui
- o varza rosie, mica
- 50 g unt
- 250 ml supa de pui din concentrat
- 50 ml otet de vin
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Varza se toacă fideluţă şi se căleşte în unt pentru 5 minute. Se adaugă oţetul şi se continuă fierberea la foc mediu 5 minute. Se toarnă apoi supa de pui, se acoperă vasul cu un capac şi se lasă la fiert pentru 30 de minute, până când varza se înmoaie. Se potriveşte gustul de sare si piper.
Se taie carnea pe grosime. Se presară sare şi piper şi se pune câte o lingură-două de umplutură de varză. Se închid portofelele cu scobitori. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei şi se dau la cuptor.
Portofele cu varza rosie
Pofta buna!
buna, buna varza rosie
Nu prea ma incanta reteta asta, doar varza …. cam slabuta