Portofele cu varza rosie

Printeaza

Portofele cu varza rosie din: piept de pui, varza rosie, unt, supa de pui din concentrat, otet de vin, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Portofele_cu_varza_rosie

  • 4 bucati piept de pui
  • o varza rosie, mica
  • 50 g unt
  • 250 ml supa de pui din concentrat
  • 50 ml otet de vin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se toacă fideluţă şi se căleşte în unt pentru 5 minute. Se adaugă oţetul şi se continuă fierberea la foc mediu 5 minute. Se toarnă apoi supa de pui, se acoperă vasul cu un capac şi se lasă la fiert pentru 30 de minute, până când varza se înmoaie. Se potriveşte gustul de sare si piper.

Se taie carnea pe grosime. Se presară sare şi piper şi se pune câte o lingură-două de umplutură de varză. Se închid portofelele cu scobitori. Se pun într-o tavă, se stro­pesc cu ulei şi se dau la cuptor.

Portofele cu varza rosie

Portofele_cu_varza_rosie

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. buna, buna varza rosie

  2. Nu prea ma incanta reteta asta, doar varza …. cam slabuta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.