Prajitura cu branza si jeleu de portocale
PrinteazaPrajitura cu branza si jeleu de portocale din: faina, lapte, zahar, ulei, lamaie, praf de copt, oua, branza de vaci, jeleu de portocala.
- 8 linguri de făină
- 8 linguri de lapte
- 8 linguri de zahăr tos
- 6 linguri de ulei
- o lămâie
- praf de copt
- două pliculeţe cu zahăr vanilinat
- 3 ouă
- 500 g brânză de vaci
- esenţă de vanilie
- coajă de portocală
- jeleu de portocale
Mod de preparare:
Intr-un vas se amestecă făina cu laptele, zahărul tos, un ou, uleiul, o jumătate de pliculeţ de praf de copt stins şi zahărul vanilinat. Crema se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra se aşază o altă cremă obţinută din brânza de vaci amestecată cu două ouă, zahăr, esenţă de vanilie şi coajă de portocală. Se coace în cuptor şi la sfârşit se unge cu jeleu de portocale.
Poftă bună!