Prajitura cu nuca si dulceata

Printeaza

Prajitura cu nuca si dulceata din: faina, gem sau dulceata, nuci, ulei, zahar, cacao, apa, bicarbonat, sare.

Ingrediente:Prajitura cu nuca si dulceata

  • 3 căni de făină
  • 3-4 linguri de gem sau dulceaţă
  • 1/2 cană de nuci pisate
  • 1/4 cană de ulei
  • 1 1/2 cană de zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 2 căni de apă
  • 1 linguriţă bicarbonat stins
  • sare

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele. Se unge o tavă cu margarină, se tapetează cu făină, se pune compoziţia şi se dă la foc domol.

Se face o glazură din: 7 linguri apă, 12 linguri zahăr şi trei linguri de cacao. Când prăjitura este copată, se scoate din cuptor, iar deasupra se toarnă glazura călduţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Prajitura cu nuci si scortisoara

Prajitura cu nuci si scortisoara din: smantana, ulei, apa, oua, esenta de migdale, pudra de proteina, gluten de grau, bicarbonat de grau, praf de copt, scortisoara, indulcitor, nuci.   Ingrediente: 120ml smantana 60ml ulei 60ml apa 3 oua 2 lingurite esenta de migdale 150gr pudra de proteina cu aroma de vanilie 30gr faina de ovaz […]

 

retete

Prajitura cu nuca de cocos

Prajitura cu nuca de cocos din: faina, zahar, nuca de cocos, unt, oua, lapte de cocos, extract de vanilie, praf de copt, sare. Ingrediente: 200g făină 150g zahăr 150g nucă de cocos (plus puțin extra pentru ornat) 150g unt topit 4 ouă 200ml lapte de cocos 1 linguriță extract de vanilie 1 linguriță praf de […]

 

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza din: faina, unt, zahar, oua, caise, branza, smantana, lamaie, vanilie. Ingrediente: 250 g făină 125 g unt 200 g zahăr 4 ouă 500 g caise 500 g brânză dulce 200 ml smântână dulce 1 lămâie mare esenţă de vanilie sare   Mod de preparare: Pentru blat, frământă un aluat din […]

 

Reteta zilei: Prajitura cu rodie

Prajitura cu rodie din: faina, faina de migdale, zahar brun, unt, praf de copt, otet, ou, lapte, sare, rodii. Ingrediente:  1½ cani faina 1⅓ cana făină de migdale ½ Cupa zahăr brun 120gr unt 1 lingurita praf de copt 1 lingurita oțet 1 ou ½ cana de lapte ½ lingurita sare 2 rodii, curatate Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.