Pui cu Portocale și Rozmarin din: pui, portocale, rozmarin, ulei, sare, piper, miere, supa. Această combinație rafinată, în care dulceața portocalelor și aroma pătrunzătoare a rozmarinului se împletesc perfect cu suculența cărnii de pui, va transforma orice cină într-o ocazie specială. Descoperiți cum să pregătiți acest deliciu culinar, care nu doar că va încânta papilele […]
Prajitura frageda cu nuci
PrinteazaPrajitura frageda cu nuci din: oua, faina, unt, zahar, praf de copt, nuci, dulceata.
Ingrediente:
aluat:
- 2 ouă
- 400 g făină
- 200 g unt
- 150 g zahăr
- 1 linguriţă praf de copt
umplutură:
- 200 g nuci maruntite
- 200 g dulceaţă
Mod de preparare:
Topeşti untul şi-l laşi să se răcească.
Mixezi zahărul cu untul topit şi ouăle. Adaugi treptat făina amestecată cu praful de copt.
Trebuie să obţii un aluat moale. Imparţi aluatul în două. Una dintre bucăţi o întinzi pe o tavă tapetată, o ungi cu dulceaţă, presari nucile mămnţite şi acoperi cu cealaltă foaie de aluat.
Dai prăjitura la cuptorul preincălzit 25 de minute, până se rumeneşte.
Prajitura frageda cu nuci
Pofta buna!
Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino
Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino din: linte, chorizo, ceapa, morcovi, usturoi, supa, ulei, paprika, sare, piper, pecorino. Când temperaturile scad și căutăm confort în farfuria noastră, Supa vine ca o îmbrățișare caldă, reconfortantă. Combinația robustă de linte, fie ea roșie sau verde, cu textura picantă a chorizo-ului și bogăția brânzei Pecorino Romano, creează […]