Pui cu legume în sos chinezesc din: ardei, castane, ceapa, fasole, broccoli, conopida, piept de pui, sos chinezesc, ulei, radacina de ghimbir, usturoi. Ingrediente: 1 ardei roşu mare, tăiat felii ½ cană de castane de apă, mărunţite 1/3 cană de ceapă verde sau galbenă, tocată ½ – cană de fasole încolţită, proaspătă ½ cană de […]
Pui in sos de vin cu oregano
PrinteazaPui in sos de vin cu oregano din: pulpe de pui, unt, ciuperci, usturoi, supa de legume, vin, boabe de piper, rozmarin, oregano, sare.
- 4 pulpe de pui
- 100 g unt
- 500 g ciuperci
- 6 catei de usturoi
- 1 ceascuta cu supa de legume
- 1 cana cu vin
- boabe de piper
- rozmarin
- oregano
- sare
Mod de preparare:
Zdrobeşte trei căţei de usturoi şi freacă-i bine cu o linguriţă cu unt.
Cu pasta astfel obţinută, frecă pulpele de pui condimentate cu sare.
Aşază-le într-o tavă unsă cu unt. Lasă la cuptor câteva minute, apoi toarnă supa.
Separat, căleşte ciupercile în restul de unt şi adaugă-le peste pulpe.
Pune usturoiul tăiat felii, câteva boabe de piper şi crenguţe de rozmarin şi oregano.
Stropeşte cu vin şi lasă la cuptor până se pătrunde bine carnea.
Pui in sos de vin cu oregano
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!