Pulpa de miel cu varza si legume
PrinteazaO retete delicioasa de pulpa de miel vu varza si cu legume din: pulpa de miel, rosii, vinete, dovlecei, supa, vin negru, ceapa, verdeata, mustar, pesmet, usturoi, sare, piper si vegeta.
Ingrediente:
- 750 gr pulpă de miel
- 500 gr roşii
- 2 vinete
- 4 dovlecei
- 1/4 l supă limpede
- 1 /8 l vin negru
- 4 cepe
- 25 gr verdeţuri din congelator
- 1 lingură de muştar
- 2 linguri de pesmet
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- vegeta
Mod de preparare:
Intr-un vas frigem carnea şi adăugăm încet supa şi vinul. Tăiem ceapa felii, zarzavatul îl tăiem bucăţele, le punem toate în vas şi le gătim la cel mai mic foc 35 minute.
La sfârşit, condimentăm şi adăugăm roşiile tăiate felii. Amestecăm legumele, muştarul, usturoiul şi punem carnea în mai multe straturi. După aceea o punem la foc încă 10 minute.
Poftă bună!