Pulpa de porc cu mango

Printeaza

Pulpa de porc cu mango din: pulpa de porc, mango, iaurt, lamaie, vin, supa de legume, oregano, ciuperci, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g pulpa de porc
  • 1 mango bine copt
  • 2 linguri iaurt
  • 1 lamaie
  • 4 linguri vin alb
  • 150 ml supa de legume
  • oregano uscat
  • 300 g ciuperci
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureti fructul de man­go de coaja, il imparti in doua si indepartezi samburele. Presezi juma­tate de fruct pentru a fa­ce un piure, iar cealalta ju­matate o tai felii subpri.

Pulpa de porc o tai felii ca pentru snitele, le presari cu sare, piper si de mango si feliile de man­go, adaugi iaurtul, zeama de lamaie, strangi marginile ca pentru o rulada.

Adaugi su­pa de legume si vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minu­te.

Separat prepari soteul de ciuperci, calind ciupercile feliate in unt, oregano uscat si lasi la re­ce 20 de minute pentru a se condimenta.

Tapetezi o tava cu feliile de car­ne, la mijloc pui piureul de mango si feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lamaie, strangi marginile ca pentru o rulada.Adaugi supa de carne si vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Separat prepari soteul de ciuperci, calind ciupercile feliate in unt. Le aduci alaturi de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.