Șprot Prăjit cu Lămâie și Usturoi – o rețetă simplă, dar plină de savoare, care evocă aromele mării și aduce un strop de prospețime în farfurie. Perfect pentru o masă rapidă, acest preparat combină textura crocantă a peștelui prăjit cu notele vibrante de citrice și usturoi, fiind ideal pentru orice moment al zilei. Se servește […]
Pulpe de pui cu condimente
PrinteazaPulpe de pui cu condimente din: ulei de masline, ceapa verde, sare, turmeric, scortisoara, ghimbir, seminte de coriandru, ceapa rosie, pulpe de pui, coriandru.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe verzi tocate
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita turmeric
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita ghimbir pudra
- 1 lingurita seminte coriandru
- 1/2 lingurita chimion
- 1 ceapa rosie feliata subtire
- 2 pulpe de pui taiate in jumatate
- 1/2 legatura coriandru tocat
Mod de preparare:
Marunteste semintele de coriandru si chimionul intr-un mojar. Intr-un bol mare amesteca pulpele de pui cu sarea, uleiul, un strop de apa si restul condimentelor, asfel incat sa imbraci carnea cu acestea.
Acopera bolul si lasa la marinat, in frigider, peste noapte sau cel putin o ora.
Incinge cuptorul la 190C. Aseaza ceapa rosie pe baza unei tavi de copt.
Aseaza deasupra ei pulpele de pui. Coace timp de 30-35 minute.
Scoate pulpele si presara deasupra lor ceapa verde si coriandru.
Pulpe de pui cu condimente
Pofta buna!
Ceai Negru cu Mentă – o băutură clasică, perfectă pentru momentele de relaxare sau ca o alegere revitalizantă în timpul zilei. Combinând aroma puternică și robustă a ceaiului negru cu prospețimea mentei, această băutură oferă atât beneficii pentru sănătate, cât și un gust echilibrat. Se poate servi fierbinte pentru a te încălzi în zilele reci […]