Quiche de broccoli – usor de preparat
PrinteazaQuiche de broccoli din: fulgi de ovaz, faina alba, praf de copt, sare, piper, apa, ulei de masline, broccoli, usturoi, oua, nucsoara, piper cayenne, branza, parmezan.
- jumatate de cana de fulgi de ovaz
- o cana de faina alba
- jumatate de lingurita de praf de copt
- sare si piper dupa gust
- o treime de cana de apa
- 3 linguri de ulei de masline
- 300 g broccoli separat in buchetele
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 5 oua
- un praf de nucsoara
- un praf de piper cayenne
- o cana de branza tare rasa
- 2 linguri de parmezan ras
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 190 grade Celsius. Coaceti fulgii de ovăz 8 minute la cuptor, într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Transferati-i într-un blender sau robot de bucătărie, adăugaţi făina, praful de copt, sare şi piper şi mixaţi până ce fulgii de ovăz devin pulbere.
Turnaţi deasupra apă şi ulei de măsline şi frământaţi într-un aluat pe care îl întindefi într-o formă de tartă unsă cu ulei.
Ţineţi la frigider cât timp faceţi umplutura. Amestecaţi usturoiul, ouăle, nucşoara, piperul cayenne şi sare după gust şi adăugaţi bucheţelele de broccoli.
Turnaţi compoziţia în forma de tartă, presăraţi deasupra brânză şi parmezan şi coaceti în cuptor 30 – 40 de minute.
Quiche de broccoli
Pofta buna!