Rata pe mazare

Printeaza

O reteta simpla de rata pe mazare din: rata, ceapa, slanina, faina, mazare, patrunjel, sare, piper si untdelemn.

Ingrediente:Rata pe mazare

  • 1 rata tanara
  • 2 cepe
  • 250 g slanina
  • 1 lingura faina
  • 1 kg mazare
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Slanina si ceapa le grigem in vas. Punem si rata si o rumenim pe toate partile. Scoatem rata, o tavalim prin faina, o frigem si turnam peste ea 1/2 apa. Adaugam sare, piper, patrunjel si fierbem.

Dupa aceea, mai fierbm rata cu mazarea inca 30 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.