Ardei umpluti cu peste (ton) din: ton, ardei, capere, ceapa, faina, mustar, smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 castraveţi muraţi 75 g unt 1 ceapă roşie 100 g faina 150 ml smântână sare şi piper 1 lingură muştar rozmarin ardei 500 g ton capere Mod de preparare: Se prepară sosul: se rad 3 castraveţi muraţi […]
Ardei umpluti cu carne tocata de curcan din: ardei, carne de curcan, ceapa, morcov, orez, ulei, sare. Ingrediente: 8 ardei graşi de culori diferite 1/2 kg carne tocată de curcan o ceapă un morcov o legătură pătrunjel 100 g orez 4-5 linguri ulei 300 ml borş sare piper Mod de preparare: In ulei se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.