Sarmale de Post cu Quinoa și Legume la Cuptor – Rețetă Tradițională Reinterpretată din: varza, quinoa, morcovi, ceapa, usturoi, ardei, ciuperci, ulei, boia, sare, piper, cimbru, bulion, apa. Ingrediente 1 varză mare, frunzele desfăcute 1 cană quinoa, spălată și scursă 2 morcovi medii, rasați 1 ceapă mare, tocată mărunt 3 căței de usturoi, zdrobiți […]
Reteta zilei: Biscuiti cu fulgi de ciocolata
PrinteazaBiscuiti cu fulgi de ciocolata din: faina, bicarbonat, praf de copt, sare, unt, zahar brun, zahar, oua, vanilie, ciocolata, fulgi de ciocolata neagra.
Ingrediente:
- 2 1/4 cani faina
- 1 1/4 lingurite de bicarbonat de sodiu
- 1 1/2 lingurite praf de copt
- 1 1/2 lingurite de sare
- 150gr unt nesarat, la temperatura camerei
- 1 1/4 cesti zahar brun
- 1 ceasca , plus 3 linguri zahar
- 2 oua
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1/4 ceasca de ciocolata, topita
- 250gr fulgi de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Cerneti faina, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare intr-un castron. Intr-un castron mixati untul si zaharurile aproximativ cinci minute.
Adaugati ouale, unul cate unul, amestecand bine. Se adauga vanilie.
Incorporati ingredientele uscate si se amesteca pana se combina.
Impartiti aluatul in jumatate. Adaugati ciocolata si jumatate din fulgi intr-un aluat, iar in celalat adaugati doar fulgi de ciocolata.
Dati la rece pentru 30 de minute. Preincalziti cuptorul la 350 C.
Intr-o tava puneti hartie de copt si formati biscuiti pe care ii aplatizati usor. Coaceti 13-16 de minute.
Lasati sa se raceasca, apoi serviti.
Biscuiti cu fulgi de ciocolata
Pofta buna!
Sarmale de Post cu Quinoa și Legume la Cuptor – Rețetă Tradițională Reinterpretată