Reteta zilei: Burgeri cu topping de branza si bacon

Printeaza

Burgeri cu topping de branza si bacon din: carne tocata de vita, ulei de masline, sare, piper, usturoi, oregano, busuioc, praf de ceapa, chifle, branza, bacon, ceapa, ketchup.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite de sare
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1/2 lingurita oregano tocat
  • 1/2 lingurita busuioc tocat
  • 1/2 lingurita praf de ceapa
  • chifle

Topping:

  • branza
  • bacon
  • ceapa
  • ketchup

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, combinati toate ingredientele, cu exceptia chiflelor si a topping-urilor.

Formati 4-5 hamburgeri. Incalziti gratarul, adaugati pe gratar si gatiti cateva minute pe fiecare parte.

Taiati chiflele, adaugati topping dupa preferinta si serviti.

 

Burgeri cu topping de branza si bacon

Burgeri_cu_topping_de_branza_si_bacon_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Burgeri de curcan cu legume coapte

Burgeri de curcan cu legume coapte din: carne tocata de curcan, ardei, ceapa rosie, bacon, branza maruntita, piper, usturoi, sare, ulei de masline, paine, maioneza, busuioc. Ingrediente: 1/2 kg de carne tocata de curcan 1 ardei roșu 2 felii ceapa rosie 2 linguri bacon maruntit 4 linguri branza maruntita 1/2 lingurita de piper 1/2 lingurita […]

 

 

Reteta zilei: Burgeri picanti de vita cu verdeata

Burgeri picanti de vita cu verdeata din: vita, sare de mare, piper, ardei iute, praz, patrunjel, cimbru, sos worcestershire, condimente, ienibahar, chifle, legume. Poate te intereseaza si: Burgeri de vita cu topping de ciuperci Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza Burgeri de vita cu branza cheddar   Ingrediente:  1.5 kg carne […]

Reteta zilei: Burgeri de crab cu sos de mango cu ananas

Burgeri de crab cu sos de mango cu ananas din: avocado, mango, porumb, limeta, coriandru, usturoi, crab, ou, pesmet, ardei iute in sos adobo, praf de usuroi, boia de ardei, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente: ½ avocado, cuburi ⅓ ceașcă mango, cuburi ⅓ ceașcă porumb dulce 1 limeta, stoarsa 1 lingura coriandru, tocat […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Anca Niculescu

    Au iesit buni?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.