Salata simpla cu porumb, branza de capra si ton din: salata verde, porumb, ton, branza de capra, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, piper, sare de mare, ierburi de provence. Ingrediente: 1 salată verde mică 100 g porumb dulce 80 g ton în ulei 100 g brânză de capră 10 roșii cherry 50 ml […]
Reteta zilei: Cartofi dulci copti umpluti cu sos pesto si bacon
PrinteazaCartofi dulci copti umpluti cu sos pesto si bacon din: cartofi, dulci, ulei de masline, sos pesto, bacon, rucola.
Ingrediente:
- 4 cartofi dulci
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 ceasca sos pesto
- 4 felii de bacon
- 1/4 ceasca rucola
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 200C. Stropiti cartofii cu ulei de masline. Puneti in tava pe o foaie de copt si coaceti pentru 45 de minute.
Intr-o alta tava pe hartie de copt puneti baconul si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Scoateti cartofii si baconul din cuptor. Lasati cartofii sa se raceasca timp de 10-15 minute, apoi se taie in jumatate pe lungime.
Scobiti putin la mijloc. Se pune cate o lingura de pesto in mijlocul fiecarei jumatati de cartof.
Maruntiti baconul si presarati peste sosul pesto. Adaugati cateva frunze de rucola deasupra si serviti.
Cartofi dulci copti umpluti cu sos pesto si bacon
Pofta buna!
Cateva retete simple si usor de preparat
Cateva retete simple si usor de preparat Legumele care pot fi combinate cu carnea se pot consuma, la rândul lor, crude (sub formă de salate) sau, de ce nu, pot fi coapte pe grătar sau gratinate. Nu asociaţi proteinele cu făinoasele şi cu dulciurile, deoarece acest obicei îngreunează digestia . Dovlecei umpluți cu bulgur […]
Pare gustos
Nu am omor dupa cartofii astia